تمدید مجدد مهلت ثبت نام و پذیرش دانشجو در رشته های بدون آزمون کاردانی به کارشناسی ناپیوسته سال 1403 دانشگاه بزرگمهر قائنات

ثبت نام و پذیرش در رشته های بدون آزمون کاردانی به کارشناسی ناپیوسته سال 1403 در دانشگاه بزرگمهر قائنات تمدید شد

دانلود اطلاعیه پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی ناپیوسته دانشگاه بزرگمهر

جدول مجموعه های ثبت نامی با شیوه پذیرش با آزمون و شیوه پذیرش صرفاً براساس سوابق تحصیلی

پيرو انتشار دفترچه راهنمای ثبت‌نام و انتخاب رشته مقطع کارداني به کارشناسي ناپيوسته سال 1403، به تاريخ 1403/03/27 و همچنین تاریخ 1403/05/29 توسط سازمان ملی سنجش و ارزشیابی نظام آموزش کشور، بدینوسیله به اطلاع متقاضيان ثبت‌نام در مجموعه‌هايي كه پذیرش آنها در دوره‌هاي‌ كارداني به كارشناسي ناپيوسته سال 1403 براساس «معدل كارداني» صورت مي‌گيرد، مي‌رساند به منظور فراهم نمودن تسهيلات بيشتر و مساعدت براي آن‌دسته از داوطلباني كه براي ثبت نام و انتخاب رشته اقدام ننموده‌اند، ترتيبي اتخاذ شده كه بتوانند تا پايان روز جمعه به تاریخ 09/06/1403 نسبت به ثبت‌نام و انتخاب رشته در سایت سازمان ملی سنجش به آدرسwww.sanjesh.org  اقدام نمايند.

رشته های مقطع کارشناسی ناپیوسته دارای پذیرش در دانشگاه بزرگمهر قائنات در این مرحله :

لذا متقاضیان می‌توانند بر اساس ضوابط و شرايط مندرج در دفترچه راهنماي مربوط براي پذيرش دانشجو در آزمون کاردانی به کارشناسی ناپیوسته سال 1403 تا تاریخ اعلام شده فوق به درگاه اطلاع‌ رساني سازمان سنجش به نشاني: www.sanjesh.org  مراجعه و نسبت به ثبت‌نام و تكميل فرم انتخاب رشته به روش اينترنتي، اقدام نمايند.

در ضمن آن دسته از داوطلباني كه قبلاً نسبت به ثبت‌نام و انتخاب كدرشته‌محل‌هاي تحصيلي اقدام کرده‌اند، مي‌توانند در صورت تمايل تا تاريخ 1403/06/09، نسبت به مشاهده يا ويرايش كدرشته‌محل‌هاي انتخابي خود اقدام کنند.

مدیریت امور آموزشی دانشگاه بزرگمهر قائنات

مطالب مرتبط