اطلاعیه شماره 2 - ثبت نام پذیرفته شدگان کارشناسی ناپیوسته 1403

ضمن عرض تبریک به اطلاع پذیرفته شدگان آزمون کارشناسی ناپیوسته 1403 می رساند ثبت نام حضوری و اینترنتی دانشگاه بزرگمهر قائنات بصورت همزمان شنبه 21 مهر 1403 در اداره آموزش دانشگاه بزرگمهر قائنات انجام خواهد شد. لذا خواهشمند است با در دست داشتن مدارک ذیل در ساعات اداری به اداره آموزش دانشگاه مراجعه فرمایید.

1. اصل شناسنامه و کارت ملی و دوسری کپی از تمام صفحات
  2. عکس 4*3 رنگی تمام رخ تهیه شده در سال جاری (2عدد)
  3. مدرك وضعيت نظام وظيفه براى برادران: اصل و کپی کارت پایان خدمت و یا نامه درخواست معافیت تحصیلی برای دانشگاه بزرگمهر قائنات (این دسته از دانشجویان با مراجعه به آدرس الکترونیکی sakha.epolice.ir و تکمیل اطلاعات خواسته شده نسبت به ارسال درخواست اقدام نمایند.)
  4. اصل يا گواهى مدرك كاردانى (گواهی موقت یا دانشنامه) تا تاريخ  31/06/1403
  5. برای متقاضیان کارمند: اصل حكم مرخصى سالانه براى كارمندان دولت يا موافقت رسمى وبدون قيد و شرط سازمان متبوع - حكم كاركزينى وفرم موافقتنامه كتبى از اداره آموزش و پرورش محل خدمت شاغلان رسمى يا بيمانى وزارت آموزش و يرورش مبنى بر موافقت با ادامه تحصيل آنان - ارائه اصل گواهينامه انجام خدمات قانونى مقرر (طرح لايحه نيروى انسانى) يا كواهى معافيت از آن
  6. تأييديه تسويه حساب با صندوق رفاه دانشجويان وزارت علوم، (فارغ التحصيلان دوره هاى كاردانى رشته هاى تحصيلى غيريزشكى كه از مزاياى صندوق مذكور بهره مند شده اند)
مطالب مرتبط