دانشگاه بزرگمهر قائنات مجوز رشته مهندسی انرژی در مقطع کارشناسی را اخذ کرد

رشته کارشناسی مهندسی انرژی در دانشگاه بزرگمهر قائنات با مجوز شورای گسترش آموزش عالی راه اندازی شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بزرگمهر قائنات، مجوز راه اندازی رشته کارشناسی مهندسی انرژی با همراهی و پیگیری سلمان اسحاقی نماینده مردم شریف شهرستان قائنات در مجلس شورای اسلامی اخذ شد که با درج در دفترچه انتخاب رشته امسال، از مهرماه جاری پذیرش دانشجو در آن آغاز می شود.
مهندسی انرژی مهندسی انرژی که یک رشته میان رشته ای (مهندسی برق ، مهندسی شیمی ، مهندسی مکانیک) است ، جزو رشته های جدید در ایران محسوب می شود و دانش آموختگان این رشته می توانند در سازمان های دولتی و یا خصوصی بسته به مهارت و تخصص خود مشغول به کار شوند.
گفتنی است دانشگاه بزرگمهر قائنات در سال 1400 اقدام به راه اندازی کارشناسی ارشد مهندسی انرژی نموده و امسال با راه اندازی دوره کارشناسی مهندسی انرژی زنجیره تحصیلات در این رشته را تکمیل نموده و با تامین امکانات، زیرساختهای لازم و اعضای هیات علمی توانمند قصد دارد با تربیت دانش آموختگان توانمند در این رشته، سهم مهمی در تامین نیروی کار و متخصصین مورد نیاز استان و حتی کشور در حوزه انرژی ایفاد نماید.