بسته شدن پروند آزمون سراسری 1403

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ، در آخرین روز برگزاری نوبت دوم آزمون سراسری 1403 همزمان با سراسر کشور،  صبح امروز جمعه 22 تیرماه، رقابت پرجمعیت‌ترین گروه با حضور 554 داوطلب گروه آزمایشی علوم تجربی،در دانشگاه بزرگمهر قائنات برگزار شد.

در گروه آزمایشی علوم تجربی 554 داوطلب، شامل 368 داوطلب زن و ۱۸۶ داوطلب مرد با یکدیگر به رقابت پرداختند.

دکتر مودودی ، معاون آموزشی و پژوهشی  و نماینده تام الاختیار سازمان ملی سنجش و ارزشیابی نظام آموزش کشور در دانشگاه بزرگمهر قائنات، پورحاتم، مسئول حفاظت آزمون شهرستان قائنات و رئیس اداره حراست دانشگاه، دکتر حیرانی، دستیار نماینده تام الاختیار و مدیر آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه صبح امروز از روند برگزاری آزمون سراسری بازدید کردند.

نوبت دوم کنکور سراسری 1403با حضور 1331 داوطلب در حوزه دانشگاه بزرگمهر قائنات در سه نوبت و دو روز متوالی برگزار شد، و امروز با برگزاری آزمون علوم تجربی به پایان رسید