اطلاعیه شماره دو ستاد اربعین دانشگاه بزرگمهر قائنات

ضمن تسلیت فرارسیدن تاسوعا و عاشورای سید و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین(ع)، پیرو آخرین تصمیمات اتخاذشده بر مبنای تجربیات سال های گذشته، استعلام های صورت گرفته از مراجع ذیربط و برخی نگرانی ها و دغدغه های واصله از سوی برخی دانشگاهیان بویژه دانشجویان دختر به استحضار می رساند دانشگاه مصمم است در راستای تامین هرچه بیشتر رفاه و امنیت زائرین و بهره گیری ایشان از زیارت حرم های اهل بیت (ع) قبل از شروع پیک سفرهای اربعین، نسبت به اعزام زائرین و دانشگاهیان علاقه مند در قالب کاروان زیارتی تحت مدیریت سازمان حج و زیارت با اقامت در هتل های طرف قرارداد در آستانه ایام اربعین حضرت سیدالشهدا (ع) اقدام نماید.زمان پیشنهادی ارائه شده به دفاتر حج و زیارت ۱۵ مردادماه بوده و مدت زمان سفر ۱۰ روز شامل سه روز اقامت در نجف اشرف، سه روز کربلای معلی و یک روز سامرا و کاظمین می باشد.همچنین زیارت حرم حضرت معصومه (س) و مسجد مقدس جمکران نیز در مسیر رفت و برگشت برنامه ریزی شده و در صورت تمایل کاروانیان ساعاتی از حضور در کربلای معلی جهت بهره گیری از فیض قدم برداشتن در مسیر پیاده روی نجف به کربلا در ورودی کربلای معلی و ترجیحا در ساعات خنک روز به صورت اختیاری اختصاص خواهد یافت.با توجه به ظرفیت محدود پیش بینی شده و در صورت وجود تقاضای مازاد بر ظرفیت، تکمیل بودن مدارک ثبت نام و واریز به موقع وجه ثبت نام، اعزام برای اولین بار از سوی دانشگاه، دانشجویان فعال و دغدغه‌مند فرهنگی و ... به عنوان اولویت‌های اعلام لیست نهایی از سوی دانشگاه مدنظر قرار گرفته و در صورت وجود ظرفیت خالی امکان حضور خانواده دانشگاهیان (به استثنای خردسالان و سالمندان) با پرداخت هزینه آزاد سفر معادل ۱۰۷ میلیون ریال میسر خواهد بود که ضروری است در زمان ارسال تصاویر مدارک از طریق پیام‌رسان بله، حتما این مهم نیز ذکر شود (در صورت تمایل به داشتن همراه).گفتنی است ترکیب جنسیتی زائرین، تعداد زیارت اولی‌ها، تعداد کل ثبت‌نامی‌ها و دیگر موارد مربوط ممکن است باعث تغییر در تصمیمات اعلام شده گردیده و حضور تمام و یا تعدادی از دانشگاهیان با پرداخت تسهیلات نقدی بلاعوض به زائرین و تشرف به صورت فردی یا خانوادگی از سوی خود ایشان صورت پذیرد.مجددا و موکدا توصیه میکنیم، چنانچه تمایل به حضور در این سفر معنوی دارید و هنوز نسبت به دریافت گذرنامه یا تشریفات قانونی خروج از کشور (ویژه مشمولان پسر) اقدام‌نکرده اید، حتما در ساعات اداری چهارشنبه پیش رو اقدامات لازم‌ را معمول داشته و تا حصول نتیجه موضوع را پیگیری فرمایید.
در این روزها ما را از دعای خیرتان فراموش نفرمایید.